• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Zlatan og Fabregas er i Maldinis tanker

I AC Milan er der planer om at forstærke holdet i den kommende tid.

Af Oliver Okstrøm

AC Milan har i denne sæson vendt tilbage til toppen af den italienske Serie A efter en række af sæsoner, hvor man har været udenfor og måtte tage til takke med Europa League-fodbold.

Nu ligger holdet til at komme med i Champions League i næste sæson, og holdet har kun tabt til Inter, Napoli og Juventus i denne sæson, så det begynder at ligne noget for de syvdobbelte Champions League-vindere. På transfermarkedet sker der også ting og sager.

Det er i hvert fald nemt at få det indtryk efter klubbens udvikningsdirektør og klublegende Paolo Maldinis interview med Sky Sport Italia, hvor han blev spurgt ind til mulighederne for at få Cesc Fabregas og Zlatan Ibrahimovic til klubben.

- Fabregas og Ibra? Vi har idéer. Vi vil gøre alt for at ende i top fire, og vi vil prøve på at lave nogle indkøb, men vi er glade for, hvordan holdet ser ud nu uanset. Selv dem med kontraktudløb har vist stor professionalisme, lyder det fra Maldini.

For Zlatan Ibrahimovic' vedkommende vil der være tale om et comeback til klubben, som han spillede for mellem 2010 og 2012, hvorefter han tog til PSG.

Milans næste opgave i Serie A er mod Torino.

Superliga

Mere Superliga

Fokus