AC-scoring startede Malmø-sejr
Skandinavien

Anders Christiansen var en afgørende hovedperson i Malmø FF’s sejr i Allsvenskan.

Malmø FF har fået en overordentlig god start på sæsonen og ligger efter en tredjedel inde i sæsonen på førstepladsen i den svenske liga. I dag gæstede den sydsvenske klub så Jönköpings Södra, hvor det blev til endnu en sejr med cifrene 2-1.

Det var danske Anders Christiansen, som sendte Malmø FF på sejrskurs. På et assist af Anton Tinnerholm lykkedes det nemlig midtbanemanden at finde vejen til netmaskerne efter 19 minutters spil.

Den føring gik udeholdet til pause med, men bare syv minutter inde i anden halvleg var der udlignet, da Dzenis Kozica fik bolden i mål.

Blot ti minutter senere kom Malmø FF dog igen foran, da Erdal Rakip scorede til 2-1, og den stilling holdt til slutfløjtet. Anders Christiansen og landsmanden Lasse Nielsen fik begge fuld spilletid.

Dermed fik Malmø FF tre point flere og har nu 27 point efter 12 kampe, tre point ned til Norrköping på andenpladsen.