• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Agenten droppet af Rieks: Han er skuffet over ikke at skifte klub

Agenten droppet af Rieks: Han er skuffet over ikke at skifte klub
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere danske landsholdsspiller Søren Rieks har brudt med agenten Fredrik Risp.

Af Kenneth Jensen

IFK Göteborg-dansker Søren Rieks har kontraktudløb ved årsskiftet, og når han enten forlænger med "Blåvitt", eller skifter til en anden klub, bliver det ikke agent Fredrik Risp, der forhandler på vegne af den tidligere danske landsholdsspiller.

Således fortæller Fredrik Risp, at han er blevet droppet af Søren Rieks, der har .

- Vi skal ikke arbejde sammen mere, for han har valgt en anden vej. Han er lidt skuffet over, at jeg ikke har fået ham væk. Sådan er det i denne branche, og der er ingen "hard feelings" mellem os, siger Fredrik Risp til Göteborgs-Posten.

I en del år har Fredrik Risp været Søren Rieks' agent, men nu har den danske offensivspiller, ifølge Transfermarkt, valgt at lade Hasan Cetinkaya repræsentere sig. Og med udløb om mindre end tre måneder tilbage på kontrakten, er det altså Cetinkaya, der skal finde en ny arbejdsgiver til Rieks.

- Han har jo haft en målsætning om at komme ud, men "Blåvitt" har ikke ønsket at sælge. I sommer var han ganske enkelt ikke til salg, og så er det svært for mig, når "Blåvitt" ikke vil kigge på bud. Nu bliver han Bosman (gratis, red.) efter denne sæson, og så findes der andre muligheder, tilføjer Risp.

Søren Rieks har spillet i IFK Göteborg siden sommeren 2014, hvor han skiftede fra hollandske NEC Nijmegen til Sverige. Han fik to år i Nijmegen, som hentede Rieks i barndomsklubben Esbjerg fB.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Fredrik Risp, men han er ikke vendt tilbage på henvendelsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?