Skandinavien

Anders Christiansen holder liv i Malmös mesterskabschancer

Anders Christiansen blev matchvinder, da Malmö besejrede AIK og holdt liv i deres chancer for at vinde mesterskabet.

Der er gang i en intens kamp om mesterskabet i den bedste svenske række, Allsvenskan, og både Djurgården, Malmö FF og Hammarby IF kan nå førstepladsen med en kamp tilbage.

Malmö FF havde ellers en svær kamp mod titelbejlerne AIK mandag aften, men her sikrede Malmö sig sejren i de døende minutter.

Danske Anders Christiansen blev matchvinder i opgøret, da han scorede knap ti minutter før tid, hvor han var hurtigst over en retur fra AIK-keeperen, og så kunne Malmö-spillerne bryde ud i vild jubel.

Få minutter senere slog Arnor Traustason også sejren fast med sin scoring til 2-0. Sejren betyder, at Malmö FF fortsat er i spil til mesterskabet.

Djurgården vandt imidlertid samtidig 3-0 over Örebro mandag aften, og dermed fastholder de førstepladsen i Allsvenskan med tre point ned til Malmö FF og Hammarby IF på henholdsvis anden- og tredjepladsen. Der resterer én runde af Allsvenskan.

Til gengæld slukkede Malmö for AIK’s titeldrømme med sejren. AIK er efter opgøret seks point efter Djurgården, og med en runde tilbage kan de altså ikke nå førstepladsen længere.

Den sidste spillerunde af Allsvenskan spilles 2. november, hvor Anders Christiansen og Malmö møder Orebro. Djurgården gæster samtidig IFK Norrköping, mens Hammarby tager imod Häcken.