• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Ankersen efter pinlig afbrænder: Sker en ud af 1000 gange

Ankersen efter pinlig afbrænder: Sker en ud af 1000 gange

Jakob Ankersen brændte en gigantisk chance, da IFK Göteborg i weekenden blev ekspederet ud af den svenske pokal af IK Frej.

Af Ole Hoffskov

IFK Göteborg måtte i weekenden lide den tort at blive ekspederet ud af den svenske pokalturnering, hvor holdet ellers var forsvarende mestre. IK Frej fra den næstbedste række spændte ben for danskerklubben i et opgør, der endte 1-1.

Særligt Jakob Ankersen bærer en stor del af skylden for, at IFK Göteborg ikke formåede at trække sig sejrrigt ud af kampen. Efter 65 minutter misbrugte danskeren en enorm chance, da han få meter fra mållinjen formåede at sende bolden forbi et ellers tomt mål.

- Det føles virkelig skidt. Vi har måske 800 chancer, som vi ikke scorer på, og det er klart, at jeg har den største. Den brænder man kun én gang ud af 1000. I dag var det så min tur, og det er selvfølgelig ikke så godt, når det betyder, at vi ikke kommer i kvartfinalen i den svenske cup. Så den tager jeg på mig, siger Jakob Ankersen til Fotbollskanalen og beskriver den enorme chance, han misbrugte:

- Bolden kom hen til mig, og jeg var helt 100 på, at der ville blive mål. Det var næsten som om, at jeg inde i mit hoved var begyndt at tænke på, hvordan jeg skulle fejre det.

Foruden Jakob Ankersen tørner også Søren Rieks ud for IFK Göteborg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus