• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Avis: Anders Christiansens Gent-skifte er på plads

Avis: Anders Christiansens Gent-skifte er på plads
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Anders "AC" Christiansen bliver i morgen ny spiller i Gent, skriver BT. Ifølge avisen skriver han under på en kontrakt til sommeren 2021.

Af Anders Dehn

2017 var et godt år for Anders "AC" Christiansen i Malmö FF. Han var en central drivkraft på holdet, der genvandt det svenske mesterskab, og han blev blandt andet kåret til Allsvenskans vigtigste spiller. 

Det tyder på, at året var så godt for Christiansen, at det har sat et klubskifte i stand for ham. BT skriver, at midtbanemanden i dag flyver til Belgien, og at han i morgen bliver Gent-spiller. 

Avisens oplysninger lægger sig i kølvandet på gårsdagens historie fra Belgien, hvor Het Laatste Nieuws også skrev, at en transfer var på vej, men at parterne endnu ikke var enige om en pris.

"AC" forlængede sin kontrakt med Malmö så sent som i september måned, og den løber til 2022, så der er gode chancer for, at klubben har fået en fornuftig sum for ham. Går skiftet igennem, bliver Gent Anders Christiansens tredje udenlandske klub.

Han kom fra FC Nordsjælland til Chievo, før han altså skiftede til Malmö FF for to år siden. Ifølge BT skriver han under på en kontrakt af tre et halvt års varighed i Gent, altså til sommeren 2021.

Anders Christiansen er en del af det kombinerede U21- og ligalandshold, der rejser til Abu Dhabi på lørdag, men det er usikkert, om det forestående skifte ændrer på de planer. Gent spiller næste turneringskamp 21. januar.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus