• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Avis: Anders Lindegaard er klar for danskerklub i Sverige

Ifølge Helsingborgs Dagblad er Anders Lindegaard enig med Helsingborgs IF om at komme til klubben. HIF fortæller desuden torsdag formiddag, at den snart præsenterer en ny spiller.

Af Anders Dehn

Det var ikke nogen hemmelighed, at Helsingborgs IF havde kig på Anders Lindegaard. Det bekræftede spillende sportschef Andreas Granqvist for en lille uge siden:

- Vi har en liste med målvogtere, som vi følger, og det er rigtigt, at Anders Lindegaard er på den liste, sagde han til Helsinborgs Dagblad.

Læs også: Tidligere United-dansker er på ønskelisten i svensk klub

Nu skriver samme avis, at Granqvist og Lindegaard er blevet enige om en aftale. Dermed bytter den danske målmand en tilværelse som klubløs ud med en kontrakt hos Allsvenskan-oprykkerne. Lindegaard var senest i Burnley.

Helsingborg skriver desuden på sine sociale medier torsdag formiddag, at klubben snart præsenterer en ny spiller. Og noget taler for, at der er tale om en målmand.

Ét er, at sportschefen allerede i sidste uge bekræftede, at han var på udkig efter en ny keeper. Noget andet er, at førstemålmand Kalle Joelsson i mandags kom galt af sted med sitb knæ og er ude på ubestemt tid. Ian Pettersson, som afløste ham, gjorde det ifølge Helsingborgs Dagblad godt, men han er trods alt kun 16 år gammel, og det tør klubben ikke binde an med.

Helsingborg vandt mandagskampen over IK Sirius og indtager nu 11. pladsen i Allsvenskan - seks point fra nedrykningsfare. Klubben har i forvejen landsmændene Anders Randrup og David Boysen i truppen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.