Skandinavien

Bendtner blev dobbelt målscorer i testkamp

Landsholdsangriberen Nicklas Bendtner viste målnæsen frem, da Rosenborg slog Dinamo Brest med 3-1 i en testkamp onsdag.

Der er stadig knap to uger til den norske Eliteserien går i gang, men Nicklas Bendtner har allerede fundet målformen frem.

Det viste han onsdag eftermiddag, da Rosenborg spillede testkamp mod hviderussiske Dinamo Brest. Her scorede den danske landsholdsangriber to gange i en 3-1-sejr.

Det var ellers Brest, der først bragte sig foran efter få minutter, men efter en halv times spil kunne Bendtner bringe Rosenborg på 1-1.

I slutningen af anden halvleg scorede Marius Lundemo til 2-1 for den norske klub, inden Bendtner igen var på spil få minutter efter, hvor han flot sparkede bolden i nettet til slutresultatet 3-1.

Foruden Bendtner startede danske Jacob Rasmussen og Malte Amundsen, mens Mike Jensen ikke var med for de forsvarende norske mestre.