Rosenborgs islandske angriber, Matthías Vilhjálmsson, mener, at han burde starte på toppen i stedet for Nicklas Bendtner.

I dag møder Rosenborg Haugesund i den første kamp efter en kort turneringspause i den øverste norske liga Elitserien, men før ferien gjorde Nicklas Bendtners konkurrent, Matthías Vilhjálmsson, den norske klub opmærsom på, at han ville starte på toppen i den næste kamp.

Frem mod dagens kamp, ser det ikke ud til at Matthías Vilhjálmsson har ændret holdning.

- Jeg tror, jeg har gode chancer, og jeg tror vi har en sund konkurrence i klubben, sagde den islandske angriber til norske VG efter fredagens træning.

Tilsammen har de to angribere scoret syv mål i sæsonens første 12 kampe. Matthías Vilhjálmsson er noteret for tre scoringer og to assist på 504 spilleminutter, og er desuden noteret for et hattrick i pokalturneringen, mens Nicklas Bendtner har brugt 907 spilleminutter på at score fire mål.

- Jeg er i form som spidsangriber, og jeg vil spille på toppen, fortsætter Matthías Vilhjálmsson.

Og den islandske angriber mener, at det er på tide han får chancen.

- Jeg har ofret alt for holdet, og hvis man præsterer, så skal man have muligheden.

Hvad Nicklas Bendtner mener om holdkammeratens udmelding er ikke til at vide, da han stadig ikke er tilgængelig til interview for de norske journalister efter Rosenborgs træninger. Klubbens træner, Kåre Ingebrigtsen, ønsker ikke at deltage i debatten.

- Vi har to fantastisk gode angribere i "Matti" og Nicklas, og vi kommer til at få brug for dem begge.

Han ønsker ikke at udtale sig og, hvem der er førsteangriber i klubben.

 - Her er det ikke noget valg, her ved vi, at vi har to angribere som skal producere, og som skal gøre det godt for os, hvis vi skal opnå det, som vi ønsker at opnå.

Selvom Bendter har et Europa-CV med otte scoringer i 33 Champions League-kampe for nogle af europas største klubber, så skræmmer det ikke konkurrenten, som også har scoret i europæisk sammenhæng - dog for islandske mandskaber.

- Jeg har også masser af Europa-erfaring, slår han fast.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?