Skandinavien

Bendtner lynede i Rosenborg-nederlag

Endnu en gang lykkedes det for Nicklas Bendtner at finde vej til netmaskerne i en kamp, hvor Rosenborg tabte 2-1 til Aalesund.

Hele 17 mål har Nicklas Bendtner produceret i denne sæson, og i dag føjede han endnu et mål til samlingen, da Rosenborg på udebane skulle møde Aalesund.

Man skulle dog helt hen til anden halvleg, før der skete noget på målfronten. Efter 55 minutter blev Rosenborg nemlig tildelt et straffespark, og her var Nicklas Bendtner på pletten og udnyttede chancen til at score sit 18. sæsonmål i ligaen.

13 minutter senere kom Aalesund på omgangshøjde, da den tidligere FC København-spiller Mostafa Abdellaoue gjorde det til 1-1.

Få minutter efter gjorde Edwin Gyasi det til 2-1 for Aalesund, og det blev også kampens resultat.

Rosenborg blev i går norske mestre, da Molde på udebane tabte til Kristiansund BK.