Rosenborg tabte her til aften 1-0 ude mod Haugesund i en kamp, hvor Nicklas Bendtner brændte en stor chance.

Det lykkedes ikke for Nicklas Bendtner og Rosenborg at få et resultat med hjem til Trondheim, da de måtte lide et 1-0 nederlag til Haugesund. Efter kampen var hjemmeholdets 20-årige forsvarsspiller, Frederik Pallesen Knudsen, ikke imponeret over den danske angriber.

- Jeg hyggede mig egentlig bare med ham. Han går bare rundt og snakker hele kampen, og var egentlig overraskende svag. Ikke særlig vanskelig at spille imod, sagde han efter kampen til norske VG..

Rosenborg-træner Kåre Ingebrigtsen var ikke imponeret over den unge Haugesund-spillers udtalese efter kampen.

- Det er vel ham (Pallesen red.), som lader Bendtner få en gedigen målchance, så han burde vel passe bedre på ham. Hvad er hanm 17 år? Og har spillet ti liga-kampe? Vi har analyseret Haugesund, og Pallesen er vel involveret i halvdelen af de mål, som de lukker ind, så han har vel en del at arbejde på selv.

Nicklas Bendtner vandt konkurrencen om startpladsen op foran over Matthias Vilhjalmsson, som tidligere har været ude og kræve spilletid. Den danske angriber fik 75 minutters spilletid. På spørgsmålet om, hvorvidt han fortjener en starplads ud fra sin præstation i dag, siger Rosenborg-træneren;

- Han (Bendtner red.) fortjente starpladsen ud fra det, han gør før kampen. Men det er ikke hans fejl, at vi taber i dag, det går på det kollektive. Vi skaber ikke nok chancer i dag.

Selvom den unge forsvarsspiller var direkte i sin kritik af Bendtner, så erklærede han sig også som en stor tilhænger af danskeren, og tilføjede;

- Han har garanteret meget pres på sig, så det kan ikke være let.

SENESTE NYT...
OP | NED