• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

Bendtner og Mike Jensen sender Rosenborg tæt på nyt mesterskab

Bendtner og Mike Jensen sender Rosenborg tæt på nyt mesterskab
Foto: Getty Images

Rosenborg er nu fem point foran nummer to i den norske liga med tre kampe tilbage.

Af Oliver Okstrøm

Rosenborg fyrede midt i sæsonen træneren, men nu er de meget godt på vej mod deres 26. norske mesterskab. Det er de, da de slog deres nærmeste forfølger i den bedste norske række, Brann, søndag aften.

Her blev det til en 2-1-sejr til Rosenborg, hvor klubbens to danskere, Mike Jensen og Nicklas Bendtner, skulle komme til at spille en ret afgørende rolle. Først var det dog offensivspilleren Adegbenro, der gjorde de til 1-0 for Rosenborg efter 14 minutters spil.

To minutter efter blev det til 2-0 for Rosenborg, da Nicklas Bendtner spillede Mike Jensen i dybden, hvorefter den danske midtbaneprofil og anfører for Rosenborg sparkede bolden i mål og fordoblede føringen.

Brann fik reduceret lige efter pausen, men det blev ikke til mere for Bergen-klubben, der nu er et godt stykke bagefter Rosenborg med tre kampe tilbage af den norske liga, der følger kalenderåret.

Nu er Rosenborg fem point foran, og med de omtalte tre kampe tilbage, så er de snublende tæt på en ny mesterskabspokal til klubhuset. Næste kamp for Rosenborg i Eliteserien er mod Odd på hjemmebane, mens Brann skal møde Strömsgodset.

Som om et norsk mesterskab ikke skulle være nok, så er Rosenborg også i spil som vinder af et norsk Double, da de er i semifinalen i den norske pokalturnering, hvor de skal møde Start på torsdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.