• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Lasse Sylvest Mikkelsen

Bendtners holdkammerat håber på ny angriber

Nicklas Bendtners holdkammerat i Rosenborg, Pål André Helland, håber, at klubben henter en ny angriber til den kommende sæson.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Den norske liga, Elitserien, fortsætter selvom, der er VM i fodbold til sommer, og her risikerer man at måtte undvære sin danske stjerneangriber.

Det får nu en anden af klubbens profiler, Pål André Helland, til at kræve indkøb til angrebet, eftersom reserven, Matthias Vilhjalmsson, er langtidsskadet. 

- I og med, at Matti (Matthias Vilhjalmsson red.) formentlig ikke er tilbage før til efteråret, og Nicklas Bendtner er væk i mange kampe på grund af VM, så skal vi have en ny angriber, siger Helland ifølge til Adresseavisen.

Hvis Nicklas Bendtner bliver udtaget til VM, så er det ikke kun under slutrunden, at han er væk. Det vil han også være før, da landsholdet også skal på træningslejer før slutrunden.

Skulle Danmark gå hele vejen til finalen, så må Rosenborg undvære deres angrebs-es i otte kampe - og det svarer til en fjerdel af sæsonen, skriver Adresseavisen.

VM sparkes igang d 14. juni og finalen spilles d. 15. juli, men den norske Eliteserie holder først sommerpause fra d. 9. juli.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus