• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Coronakrisen presser: Må trække tilbud til svensk landsholdsbobler tilbage

Foto: Getty Images

Den svenske landsholdsbobler Alexander Milosevic skal alligevel ikke til AIK. Klubben har trukket tilbuddet tilbage.

Af Kenneth Jensen

Han har været uden kontrakt siden oktober, hvor han rev aftalen med Nottingham Forest over, svenske Alexander Milosevic, og nu lader markedet ikke just til at være godt for en kontraktfri spiller som Milosevic.

Det er det svenske medie FotbollDirekt, der skriver, at AIK, der havde tilbudt Milosevic en kontrakt, har valgt at trække tilbuddet tilbage, fordi man ganske enkelt er på usikker grund med coronakrisen i baghovedet. Derfor kommer Alexander Milosevic ikke til at blive et tema i AIK i 2020 alligevel.

Parterne var ellers stort set enige, forlyder det, men i stedet må den svenske landsholdsbobler, der senest var med landsholdet i sommer, gå ledig en periode endnu. Lige nu er der formentlig ikke mange klubber, der ringer og tilbyder noget, for ligaerne ligger stille rundt omkring i verden - med meget få undtagelser - og når de kommer i gang igen, vil det være med stor usikkerhed og formentlig også en sparekniv i hånden.

Milosevic er 28 år og har af to omgange spillet for AIK. Han har derudover været på kontrakt i Besiktas og altså senest Nottingham Forest. I perioden i Besiktas var han udlejet til flere klubber, blandt andre Hannover 96.

Forsvarsspilleren har syv svenske A-landskampe på cv'et.

Superliga

Mere Superliga

Fokus