• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Dansk træner nærmer sig norsk topjob: Vi er i slutfasen af diskussionerne

Dansk træner nærmer sig norsk topjob: Vi er i slutfasen af diskussionerne
Foto: Getty Images

Henrik Pedersen bliver ifølge Drammens Tidende ny cheftræner for Strømsgodset. Det vil hverken danskeren selv eller den norske klub bekræfte, men direktøren fortæller, at klubben er tæt på at få en ny træner på plads.

Af Anders Dehn

Det tyder på, at Henrik Pedersen snart kan sende en positiv besked til jobcentret. Træneren, der har gået uden arbejde, siden Eintracht Braunschweig fyrede ham i oktober, er tæt på at overtage norske Strømsgodset. Det skriver lokalavisen Drammens Tidende.

Det vil hverken Pedersen selv eller Strømsgodset bekræfte, men VG har talt med klubbens direktør, der gerne vil sige så meget, at den er tæt på at have en trænerløsning på plads.

Læs også: Braunschweig fyrer danske Henrik Pedersen

- Jeg vil ikke kommentere navne af respekt for de andre, som er en del af processen, men jeg kan sige, at vi er i slutfasen af diskussionerne nu, lyder det fra Dag Lindseth Andersen til VG.

Trænerjobbet i Strømsgodset har været ledigt, siden Bjørn Petter Ingebretsen trak sig 15. maj. Henrik Pedersen har foruden Braunschweig været cheftræner i HB Køge, mens han også har været assistenttræner i Union Berlin og haft en række forskellige stillinger i Red Bulls fodboldkonglomerat.

Får danskeren jobbet i Strømsgodset, kan han se frem til at overtage et hold i den gale ende af tabellen. Klubben vandt ellers pokalturneringen i fjor og mesterskabet så sent som i 2015, men efter 10 kampe af indeværende sæson ligger holdet på 12. pladsen. Der er bare to point ned til nedrykningspladserne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.