Skandinavien

Dobbelt danskerscoring i Malmö-sejr

Anders Christiansen kom på tavlen to gange i 2-0 sejren over Mjallby.

Malmö kom godt fra land i den nye Allsvenskan-sæson, da klubben med Jon Dahl Tomasson i trænersædet vandt 2-0 hjemme mod Mjallby.

Og hvis man beholder de danske briller på, var aftenens kamp ekstra speciel. Begge mål i kampen blev nemlig scoret af Anders Christiansen i anden halvleg. Midtbanespilleren er dermed delt topscorer i den bedste svenske række - efter én runde.

Malmö dominerede gennem det meste af kampen, selvom gæsterne kom mere til fadet i anden halvleg.

Resultatet betyder, at Jon Dahl Tomassons tropper ligger øverst i ligaen inden torsdagens opgør på udebane mod Hacken.

Malmö havde desuden Lasse Nielsen og Jonas Knudsen på banen i hele kampen, mens Søren Rieks kom ind efter 64 minutter.