• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Fans kaldte tidligere AGF'er stikker: Det er mænd uden nosser

Ahmed Yasin blev beskyldt for at lække sit hold startopstilling, og fansene kaldte ham stikker. Onsdag var han tilbage i AIK, hvor modtagelsen var fjentlig, men det vil han ikke finde sig i.

Af Anders Dehn

Der findes glædelige gensyn, der findes uvenlige gensyn, og så findes der det gensyn, Ahmed Yasin fik med AIK i går. Publikum kaldte ham stikker, og han svarer igen ved at kalde nogle af dem for mænd uden nosser.

Forklaringen er denne:

Læs også: Efter brud i Qatar: Tidligere AGF'er skifter tilbage til BK Häcken

I efteråret var Yasin på kontrakt i AIK, og forud for en kamp mod Hammarby blev holdets startopstilling lækket til modstanderne. Lækagen stod Yasin bag, mente fansene, hvorfor nogle af dem skrev beskeder til ham og kaldte ham stikker, efter han forlod klubben til fordel for Qatar.

Tidligere på året vendte den forhenværende AGF'er så tilbage til Allsvenskan hos BK Häcken, og onsdag spillede Ahmed Yasin så for første gang mod AIK efter bruddet med klubben. Da skiftede anklagerne om at være stikker fra den digitale verden til tribunerne. Og det tog Yasin ikke vel imod.

- Det her irriterer mig. Jeg har været i klubben. Jeg har vundet mesterskabet med klubben. Jeg spillede 15-16 kampe (i mesterskabsåret 2018, red.). Lidt respekt må I have. Det er ikke pænt. Det her er en stor klub. I er kendte ude i Europa. Jeg er ikke bange. Men jeg fik trusler. Der var nogle, der skrev til mig. Men det er ikke mænd med nosser. For personerne, der skrev til mig, var falske konti på Instagram. Der stod, at jeg skulle passe på, men jeg er ikke bange, sagde Yasin efter kampen ifølge Fotbollskanalen.

- Jeg har ikke villet gå ud med det her tidligere, men nu fik jeg selv startopstillingen inden kampen, og jeg vidste, at AIK ville spille med firebackkæde. At fansene så fortsætter med at buhe ad mig, og jeg hører nogle råbe stikker... Men jeg ved om nogen, at man ikke stikker andre.

Ahmed Yasin og Häcken tabte kampen mod de forsvarende mestre med 1-0.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.