• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

FCK-emne og stort målmandstalent kan ende i Premier League

FCK-emne og stort målmandstalent kan ende i Premier League

Den svenske målmand Pontus Dahlberg er på vej væk fra IFK Göteborg, og målmanden, der har været rygtet til FCK, kan ende i England eller Tyskland.

Af Kenneth Jensen

Et af de store talenter i svensk fodbold Pontus Dahlberg, 18 år, kan være på vej væk fra Sverige for i stedet at sikre sig et lukrativt skifte.

Således kan svenske SportExpressen fortælle, at IFK Göteborg er på vej til at sælge målmanden, der også tidligere i år er blevet rygtet til FC København.

Det ser dog ikke ud til, at Robin Olsens fremtidige afløser skal findes i IFK Göteborg, for store klubber er interesserede i Pontus Dahlberg, der har været fast mand for IFK denne sæson, trods den unge alder.

Målmanden er interessant for engelske Watford og en Bundesliga-klub, og så skal også Napoli ifølge det svenske medie havde øjne på keeperen, der med en prislap på mellem 23 og 30 millioner kroner vil blive den dyreste keeper solgt fra Allsvenskan.

IFK Göteborg har haft en dårlig sæson, og klubben har økonomiske kvaler, så et salg virker oplagt for klubben.

- Det er mere end bare interesse. Der er et par klubber fra Europas bedste ligaer, der er meget interesserede i Pontus, siger Per Jonsson, målmandens agent.

Ifølge SportExpressen vil der blive tale om en aftale, der bliver officiel i januar, men som først træder i kraft fra til sommer.

IFK Göteborg og Pontus Dahlberg har netop afsluttet sæsonen i det svenske, hvor man følger kalenderåret. Klubben sluttede blot som nummer 10 af 16 hold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus