Forrygende Søren Rieks i IFK-show
Skandinavien

Søren Rieks scorede hattrick, da IFK Göteborg bankede BK Häcken med 4-0.

Danskerne var i fokus, da IFK Göteborg søndag tog imod BK Häcken. Søren Rieks, Mads Albæk og Jakob Ankersen var alle med fra start, og det blev en stor dansk søndag i Allsvenskan. Med hattrick sikrede Søren Rieks nemlig værterne gode kort i jagten på mesterskabet.

Den danske venstrekant med fortid hos Esbjerg var flyvende kampen igennem. Søren Rieks kom i fokus allerede i første halvleg, hvor han efter 37 minutters spil var på pletten og sikrede en vigtig pauseføring. En føring der gav ro, for IFK Göteborg var forrygende efter pausen.

Søren Rieks gjorde det til 2-0 efter en times spil, og få minutter efter rundede danskeren sit hattrick af med træfferen til 3-0. Søren Rieks blev udskiftet efter en forrygende eftermiddag, og fra bænken kunne han se Haitam Aleesami øge til 4-0 for et stærkt spillende hjemmehold. Scoringen blev kampens sidste, og dermed er IFK fortsat i spidsen i Allsvenskan.

Her står danskerklubben noteret for 41 points - Samme som Djurgården, der dog har en dårligere målscorer. I søndagens kamp spillede Jakob Ankersen hele opgøret, mens Mads Albæk, der er kommet til klubben denne sommer fik 80 minutter.