Gytkjær: Bendtner har været god i RBK - næsten ligeså god som mig
2016-02-18 10:47

Christian Gytkjær halter en smule efter i Rosenborg fra start, men han er ved at finde mere overskud.

Christian Gytkjær har tidligere scoret mål på samlebånd for Sandnes Ulf og Haugesund i den norske liga, og nu skal han så forsøge at gøre det samme for landets største klub, Rosenborg BK, som han skrev kontrakt med for nylig.

Der er stadig nogle uger til, at sæsonen starter i Norge, og det er givetvis en fordel for den danske angriber, der har haft svært ved at markere sig i Rosenborgs foreløbige testkampe. Han er imidlertid godt klar over, at han skal hæve sit niveau.

- Jeg føler mig i bedre og bedre form. Det er ekstremt tungt for mig som ny at komme ind. Jeg har heller ikke rigtig etableret mig med lejlighed osv., så jeg har slidt lidt med at få overskud. Men det begynder at komme nu. Forhåbentlig får jeg lidt mere overskud, når jeg kommer på plads med de praktiske ting, siger Christian Gytkjær til rbkwebb.no.

Rosenborg vandt onsdag 1-0 over Odd BK, og søndag venter en imødeset testkamp mod FC København. Et opgør, Gytkjær ser frem til.

- Det bliver fedt. Jeg tror, at både Mike (Mike Jensen, red.) og jeg glæder os. Der er lidt fordomme om norsk fodbold i Danmark, så det kunne være dejligt at slå tilbage. Det (FCK, red.) er et godt hold, og det har det været i mange år, så det bliver en fin styrkeprøve for os. Det kunne være sjovt at slå dem, lyder det fra Christian Gytkjær.

Danskeren er sammen med Elba Rashani nye ansigter i Rosenborg op til denne sæson.

SENESTE NYT...
OP | NED