• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

Hjulmand og Riddersholm i spil som ny cheftræner i Rosenborg

Hjulmand og Riddersholm i spil som ny cheftræner i Rosenborg
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det kan meget vel se ud til, at den næste cheftræner i Rosenborg bliver dansker.

Af Oliver Okstrøm

I den norske mesterklub Rosenborg har man fået øjnene op for danske trænere, og det ser ud til, at klubben både har FC Nordsjællands Kasper Hjulmand og den tidligere FCM- og AGF-træner Glen Riddersholm i sigte.

Det skriver Politiken.

Trænerjagten er sat i gang efter, klubben har fyret den tidligere cheftræner Kåre Ingebrigtsen, og Rosenborg skulle have kontaktet både Hjulmand og Riddersholm, mens Michael Laudrup også er blevet nævnt, men at det virker mindre sandsynligt, at det bliver sidstnævnte.

Det er ikke første gang, at Hjulmand er blevet kontaktet af en anden klub. Også de svenske mestre fra Malmö FF skulle have været interesseret i at hente Hjulmand til klubben. Dog valgte FCN-træneren at binde sig til projektet i Farum-klubben.

Avisen peger derfor på, at pilen peger på Glen Riddersholm, der angiveligt tidligere har sagt nej til et tilbud fra Stabæk.

Både Riddersholm og Hjulmand har begge erfaring med tophold, da de begge har vundet det danske mesterskab med henholdsvis FCM og FCN.

Efter Ingebrigtsen blev afskediget har akademidirektør Rini Coolen overtaget trænergerningen, mens Trond Henriksen bliver assistenttræner. Ingebrigtsen blev træner for Rosenborg tilbage i 2014, hvorefter han vandt mesterskabet i 2015, 2016 og 2017.

Superliga

Mere Superliga

Fokus