• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

IFK Göteborg-dansker: Jeg forstår Tobias Sanas reaktion

IFK Göteborg-dansker: Jeg forstår Tobias Sanas reaktion
Foto: Michael Erichsen/Polfoto

Mads Albæk var med for IFK Göteborg, der onsdag aften mødte Malmö FF i en kamp, der blev afbrudt og ikke genoptaget.

Af Kenneth Jensen

Danske Mads Albæk stod ikke langt fra Tobias Sana, da den 26-årige svenske kantspiller var særdeles tæt på at blive ramt af et kanonslag, som en IFK Göteborg-tilskuer kastede mod den tidligere IFK-spiller, der nu spiller for Malmö FF og var i færd med at varme op.

Måske grebet af vrede og chok gik Tobias Sana til modangreb og tog et hjørneflag, som han kastede ud mod tilskuerpladserne, hvorfra kanonslaget var kastet.

Og i den tidligere FCM-profil Mads Albæks bog er der forståelse for reaktionen fra Sana, som ellers skabte stor ballade på banen, da han kastede flaget - måske fordi spillere, trænere og ledere ikke havde set, hvor tæt Sana rent faktisk var på at blive ramt af kanonslaget.

- Jeg ser ham med flaget og er tæt på, da han kaster det. Og så er der en af vores spillere (Sebastian Eriksson, red.), der løber ned til vore tilskuere og forsøger at få dem til at slappe af, siger Mads Albæk til Ekstra Bladet og forklarer:

- Jeg har ingen fornemmelse af, at han bliver ramt. Og at han kaster det hjørneflag, er helt forkert. Men jeg kan godt forstå hans reaktion, når man nu ved det, siger Albæk videre.

Det ventes, at IFK Göteborg bliver hårdt straffet for balladen i kampen, og Albæk forklarer, at det sagtens kan ende med flere kampe uden tilskuere, hvilket vil være skidt for en klub, der ikke har den bedste økonomi i forvejen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus