• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Gustav Tornby

Jakob Ankersen: Sverige fedeste sted at spille i Skandinavien

Jakob Ankersen: Sverige fedeste sted at spille i Skandinavien
Privatfoto/Instagram

Jakob Ankersen roser fankulturen i Sverige, og fortæller, at det må være det fedeste sted at spille i Skandinavien.

Af Gustav Tornby

Jakob Ankersen har fået en super start på tilværelsen som spiller i IFK Göteborg, hvor han sammen med Lasse Vibe, Søren Rieks og de andre holdkammerater fører Allsvenskan, og Ankersen er tilfreds med starten i IFK, og nyder at spille for et tophold.

- Der er kæmpe forskel på at spille for et tophold, som skal vinde alle kampe, og spille for et midterhold, hvor forventningen typisk er top-6 til top-8. Forventningen om, at der skal vindes hver kamp er med til at udvikle en vindermentalitet, som jeg nyder rigtig meget. Jeg føler, at jeg udvikler mig med presset, og skubber mig i den rigtige retningen, udtaler Ankersen til tipsbladet.dk om forskellen for at spille for IFK, og ikke Esbjerg. 

- Men den største forskel her må klart være fansene. Til de, der ikke kender svensk fankultur, de får sig en lektion i hvordan det er, når alle fans kommer for at støtte op om holdet i med- og modgang. Sverige må med afstand være det fedeste sted at spille i Skandinavien. Mange stadions er fyldte og med sang og råb inden, under og efter kamp. Man går ikke, fordi man er bagud. Det er rigtig fedt at være vidne til. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...