• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Jeppe Andersen opereret i knæet på ny

Den uheldige Hammarby-spiller fik mandag en meniskskade i knæet, men er allerede blevet opereret. Det fremgår ikke, om det er samme knæ, som har voldt ham så store problemer i karrieren.

Af Anders Dehn

I foråret 2015 var Jeppe Andersen på toppen af karrieren. Den unge midtbanespiller havde både kurs mod U21-EM og et spændende udlandseventyr, men så faldt han uheldigt i en kamp mod FC København og ødelagde korsbåndet i knæet.

Siden fulgte en lang genoptræning, et comeback og en ny knæskade, denne gang menisken, inden han i foråret 2017 igen gjorde comeback for Esbjerg fB. Siden havde han været skadesfri og havde kæmpet med at genfinde sit gamle niveau.

Læs også: Jeppe Andersen: Havde gerne set, Michelsen var blevet

Foreløbig er han dog blevet sat et skridt tilbage. For i mandags pådrog han sig en ny meniskskade, som han allerede er blevet opereret for. Nu venter endnu en genoptræning.

- Operationen gik præcis så godt, som vi håbede. Nu begynder vi at arbejde med hans genoptræning, og vi regner med, at han er spilleklar, når Allsvenskan-sæsonen begynder (1. april, red.), fordi vi kunne håndtere det vældig hurtigt og effektivt, siger Hammarbys medicinsk ansvarlige, Mikael Klotz, til klubbens hjemmeside.

Klubben oplyser ikke, om Jeppe Andersen har beskadiget det samme knæ, som altså allerede har været udsat for en korsbånds- og en meniskskade. Man kan håbe på midtbaneprofilens vegne, at det ikke er det samme knæ. Til JydskeVestkysten sagde han således følgende i foråret.

- Jeg ved, at hvis jeg får en alvorlig knæskade igen, så kan min karriere være forbi. Det jeg vil slet ikke kunne bære. Jeg er grædefærdig bare ved tanken om det.

Så sent som i sidste uge talte tipsbladet.dk med Andersen, der ville gøre 2018 til sit år. Du kan læse det interview her.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus