• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Malmö affejer snak om megabud på Anders Christiansen

Foto: MalmøFF

Maccabi Tel Aviv skal ifølge israelske medier have budt 43 millioner kroner for Anders Christiansen i Malmö FF.

Af Ole Hoffskov

Transfervinduet nærmer sig lukketid, og diverse klubber skal have truppen på plads i løbet af den næste uge. Flere steder er der udbrudt transferpanik, og der er lagt i kakkelovnen til en heftig slutspurt.

Det gælder tilsyneladende i den israelske klub Maccabi Tel Aviv, og for nylig kunne et israelsk medie fortælle, at klubben har afgivet et bud på svimlende 43 millioner kroner for den danske midtbanespiller Anders Christiansen, der til dagligt huserer i Malmö FF.

Til den pris må man formode, at Malmös sportschef, Daniel Andersson, selv er villig til at køre "AC" til lufthavnen, men han nøjes i stedet med at skyde rygtet ned.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige om det. Der er mange rygter, som jeg ikke kan kommentere. Jeg har godt set en overskrift om det, men jeg kan garantere, at vi ikke har hørt noget om sådanne summer, siger Daniel Andersson til FotbollDirekt.se.

Han medgiver imidlertid, at Anders Christiansen må være et emne i flere klubber qua sine gode præstationer for Malmö FF.

- Jeg tænker ikke på, at Anders kan forsvinde. Det er jo os, der bestemmer, om han skal blive eller forsvinde. Hvor stor interessen er, vil jeg ikke ind på, men der er dags dato ikke noget konkret på bordet, siger sportschefen.

Malmö FF topper Allsvenskan med 10 point ned til Djurgården. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.