• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Malmö-dansker tvivlsom til derby: Han fik et lille vrid i knæet

Foto: Getty Images

Anders Christiansen risikerer at misse torsdagens Skåne-derby mod Helsingborgs IF. Han kom galt af sted med knæet, da Malmö FF bankede IF Elfsborg søndag.

Af Anders Dehn

Malmö FF er på vej ind i en afgørende del af sæsonen. Holdet har tre point op til Djurgården på førstepladsen i Allsvenskan, og der resterer bare seks runder af indeværende sæson. Derfor kommer Anders Christiansens skade på et ubelejligt tidspunkt.

Den danske midtbanespiller kom til skade med knæet, da Malmö slog IF Elfsborg med 3-0 søndag aften. Derfor er han tvivlsom, når holdet spiller Skåne-derby mod Helsingborgs IF på torsdag.

Læs også:Jeppe Andersen inden svensk topbrag: Presset er på AIK

- Han fik et lille vrid. Det er ikke noget stort, men han sad lidt fast (i underlaget, red.). Knæet er stabilt, så der er ikke nogen røde flag. Det er lidt irriteret, så nu handlen tiden indtil på torsdag om at fjerne irritationen, siger fysioterapeuten Jesper Robertsson til Fotbollskanalen.

Anders Christiansen har ellers været en driftsikker mand for Malmö i denne sæson: Han har kun misset én kamp, og det var på grund af karantæne.

Med sejren over Elfsborg lagde Malmö FF sig op til andenpladsen i Allsvenskan. Det er dog langt fra det eneste hold, der kan nå at hente Djurgården på førstepladsen. Også AIK og Hammarby ligger inden for seks point af Djurgården.

Læs også:Malmö-brok inden FCK-møde: Lille Malmö FF får ingen fordele

Klubben er inde i et travlt program, for efter Helsingborg-kampen torsdag venter AFC Eskilstuna søndag, inden Malmö møder FC København i anden runde af Europa League-gruppespillet torsdagen efter.

Mens FCK vandt det første opgør mod FC Lugano med 1-0, tabte "AC" og co. med samme cifre til Dynamo Kiev.

Læs også:Ståle Solbakken: Vi er nødt til forbedre os for at slå Malmö

Superliga

Mere Superliga

Fokus