• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Malmö-fans forlanger tidligere AaB-træner fyret: Jeg hørte det godt

Magnus Pehrsson førte Malmö FF til mesterskabet i sidste sæson, men en dårlig sæsonstart og en katastrofal pokalfinale har fået fyringssnakken til at køre derudad. Ledelsen regner dog med, at han også er træner i søndagens kamp.

Af Anders Dehn

Der resterede godt fire minutter af gårsdagens pokalfinale i Sverige, da dommeren måtte afbryde kampen. En gruppe Malmö FF-fans begyndte at forcere hegnet bag det ene mål, kaste med flag, flagstænger og romerlys, og kampklædt politi kom til for at holde tilskuerne på tribunen.

Fansene var frustrerede over at se deres hold være bagud med 0-3 mod Djurgården og givetvis over, at de forsvarende mestre har skuffet fælt med en aktuel ottendeplads i Allsvenskan.

De dårlige resultater, særligt efter pokalfadæsen, der endte med et 0-3-nederlag, efter kampen blev genoptaget, har sat gang i fyringssnakken omkring cheftræner Magnus Pehrsson. Svenske sportsmedier er i dag fyldt med historier, der på den ene eller den anden måde handler om den tidligere AaB-træners jobfremtid.

- Jeg tror, det er sådan, det fungerer. Jeg gælder om at finde en syndebuk. Nogle har fokuseret på ham. Jeg kan ikke kommentere mere end det, siger klubdirektør Niclas Carlnén til Sydsvenskan.

Er Magnus træner på søndag, når I møder Trelleborgs FF, vil lokalavisen vide.

- Som det ser ud nu, så er svaret ja, lyder det fra Carlnén.

Der kan være kort afstand fra mesterskabsfest til fyringsseddel i Malmö, som danske Allan Kuhn kan skrive under på. Han blev fyret kort tid, efter han havde vundet mesterskabet i 2016, og nu truer den samme skæbne altså hans efterfølger, Magnus Pehrsson.

Selv tager træneren det i stiv arm, selv om fansene under pokalfinalen skreg på hans afgang.

- Jeg hørte det også under kampen. Det er helt naturligt, når resultaterne ikke går som forventet. Min position er altid den, der bliver udsat, det må han forvente. For et halvt år siden fik man ros, nu har vi en dårlig periode, og det hører med. Det er en del af jobbet, siger han til Aftonbladet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.