• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Malmös "AC" udgik efter 10 minutter: Skal røntgenfotograferes

Malmös
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Midt i transferspekulationer er Anders "AC" Christiansen løbet ind i en skade, som han skal røntgenfotograferes for. Det tyder dog på, at det ikke er alvorligt.

Af Anders Dehn

Der er kun to dage, til transfervinduet lukker, og spekulationerne om Anders "AC" Christiansens fremtid er taget til. Særligt efter mandag, hvor Malmö FF-spilleren selv sagde, at han ikke vidste, om det bliver til en transfer i denne omgang eller ej.

Inden det kommer så vidt, skal midtbanespilleren dog have taget et røntgenfotografi af sit baglår. Det voldte ham nemlig så store problemer forleden mod IFK Göteborg, at han måtte udgå efter ti minutter af det traditionsrige Mesta Mästarmötet, der endte 2-2.

Læs også: Malmö affejer snak om megabud på Anders Christiansen

Cheftræner Magnus Pehrsson fortæller, at det ser positivt ud for "AC", men at han alligevel skal have foretaget yderligere undersøgelser.

- Vi tager et røntgenfotografi for en sikkerheds skyld i dag, men de kliniske tests har været positive. Vi vil alligevel sikre os, at det er, som vi tror, at det er. At der ikke er tale om nogen større skade, men snarere en krampefølelse, som mindede om den, han måtte udgå med i Trollhättan, lyder det fra Pehrsson ifølge Fotbollskanalen.

.I sidste uge forlød det, at Maccabi Tel Aviv var klar til at betale hele 43 millioner kroner for den danske midtbaneprofil, men den snak var Malmö FF hurtige til at feje af bordet igen. Spillerens egne kommentarer antyder dog, som før nævnt, at det ikke er udelukket, at han finder sig en ny klub i dette transfervindue.

- Om det bliver til en transfer eller ej, ved jeg ikke, hvad jeg skal sige om. Jeg elsker at spille i Malmö, og jeg har haft en fantastisk tid indtil videre. Men jeg har også en ambition om at komme videre, sagde "AC" mandag ifølge Kvällsposten.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus