• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Andreas Arp

Medie: Tidligere FCN-angriber sælges for tocifret millionbeløb

Svenske David Moberg Karlsson er angiveligt rejst til Tjekkiet for at færdiggøre sit skifte til tjekkiske Sparta Prag.

Af Andreas Arp

Det blev aldrig helt godt i FC Nordsjælland for den svenske offensivsspiller David Moberg Karlsson, men i IKF Norrköping har han gjort det glimrende og ser nu også ud til at tage endnu et skridt op af karrierestigen.

I de seneste uger har Karlsson været kædet sammen med et skifte til tjekkiske Sparta Prag, og en transfer er nu angiveligt nært forstående. 

Læs også: Sparta Prag byder millionbeløb på tidligere FCN-angriber

Det er det svenske medie Fotbolldirekt, der melder, at den 24-årige angriber nu er taget til Tjekkiet for at færdiggøre sit skifte med den tjekkiske storklub, som har vundet 13 tjekkiske mesterskaber.

Aftonbladet har tidligere rapporteret om, at Sparta Prag skulle have budt i omegnen af 7,2 millioner danske kroner for David Moberg Karlsson, men ifølge Fotbolldirekt har IFK Norrköping fået presset den pris en tand op.

Læs også: Medie: Sparta Prag tæt på tidligere FCN-spiller

De to klubber skulle således angiveligt være blevet enige om en overgangssum på 15 millioner svenske kroner - svarende til godt og vel 11 millioner danske kroner. Og beløbet kan vokse med yderligere fire millioner danske kroner, hvis et par klausuler også bliver indfriet. 

David Moberg Karlsson skiftede fra FC Nordsjælland til IFK Norrköping i sommeren 2016 og har siden spillet 86 kampe og scoret 22 mål for sin svenske arbejdsgiver. I FC Nordsjælland nåede han at spille 49 kampe og score fem mål. 

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus