Hammarbys danske træner er tilfreds med sommerens handler.

Jakob Michelsen og Hammarby har hentet en række forstærkninger i sommerens transfervindue, som skal være med til at få klubben til at tage næste skridt mod toppen af den svenske liga, Allsvenskan.

I slutningen af det svenske transfervindue slog den klubben til, og hentede venstrebacken Oscar Krusnell i Sunderland, Muamer Tankovic i AZ og norske Sander Svendsen i norske Molde.

Den danske træner, Jakob Michelsen, er tilfreds med tilgangen af en de unge spillere, som er henholdvis 19,22 og 20 år gamle, men siger samtidig, at det er for tidligt at vurdere indkøbene.

- Det er for tidliget at sige. Det ved man først efter et halvt år. Nu ved vi, at Björn Paulsen, Serge-Junior og Jiloan Hamad var gode indkøb, og at Mario Musa og Gershon Koffie ikke har gjort det lige så godt. Om seks måneder kan vi snakke om, sommerens indkøb var gode eller dårlige, siger Jakob Michelsen til aftonbladet.se.

Alligevel er han fortrøstningsfuld, da spillernes alder gør, at de har udviklingspotentiale.

- Vigtigst af alt, så er det tre spillere med potentiale. De har alle deres bedste fremtid foran sig, hvilket er det, som vi behøvede.

Selvom Michelsen er tilfreds med handlerne, så er han godt klar over, at han ikke skal forvente succes fra dag et, og at det tager lidt tid, før de er integreret på holdet.

- Selvfølgelig. Hvis ikke det tog tid at spille holdet sammen, så var der ikke behov for nogen trænere. Så havde det bedste hold vundet hver gang. Det her er ikke et quick fix.

Det største navn, som er hentet ind til Hammarby er den svenske spiller, Muamer Tankovic, som har fået en enkelt landskamp, og det er en spiller med stor kvalitet, vurderer Michelsen

- Han er meget erfaren trods sin unge alder. Han fik ikke så meget spilletid i sin tid i England, men gjorde det godt i Holland. Når han forstår, hvordan vi spiller, så er han tæt på en startplads. Vi synes, at han er fleksibel, men på kanten, som hængende angriber eller på toppen er hans spidskompetencer.

Hammarby indtager i øjeblikket en skuffende 10. plads i Allsvenskan, hvor man trods alt har seks point op til de europæiske pladser, mens der er otte point ned til nedrykningspillet.

SENESTE NYT...
OP | NED