Mike Jensen lynede, da Rosenborg sejrede
Skandinavien

Mike Jensen scorede det første mål, da Rosenborg snuppede en 2-1-sejr over Ranheim.

Efter en svingende sæsonstart er Rosenborg kommet tilbage på sporet og tilbage i toppen af den norske Eliteserien.

Og lørdag aften fortsatte de positive takter, da Rosenborg sejrede for fjerde gang i træk ved at slå Ranheim med 2-1.

Sejren blev grundlagt af danske Mike Jensen, der allerede efter 12 minutter sendte de forsvarende mestre på sejrskurs. Et kvarter efter kom Rosenborg også på 2-0 ved Anders Trondsen.

Ranheim fik reduceret kort inden pausen ved Erik Tønne, men Marius Lundemo afgjorde endeligt opgøret, da han bragte Rosenborg på 3-1 med et kvarter igen. Der blev ikke scoret mere, og dermed kunne Jensen og kompagni glæde sig over tre point.

Det betyder, at Rosenborg indtager førstepladsen i rækken. Det kan dog vise sig kun at være midlertidigt, da Brann har spillet en kamp færre. De møder Start mandag aften.

Nicklas Bendtner spillede desuden fuld tid for Rosenborg, ligesom Mike Jensen.