• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Mike Jensen om Bendtner: Hans situation er ikke særlig god

Foto: Getty Images

Robenborg-anfører Mike Jensen er opsat på hjælpe Nicklas Bendtner tilbage på sporet. Lige nu sidder den danske angriber uden for truppen.

Af Anders Dehn

For tredje kamp i træk var der ingen Nicklas Bendtner, da Rosenborg forleden spillede 1-1 mod Lillestrøm. Denne gang sad han ikke bare på bænken, men var helt uden for kamptruppen.

Ved mandagens træning gik den danske angriber direkte i omklædningsrummet uden at tale med den fremmødte presse, men Rosenborg-anfører og landsmand Mike Jensen ville gerne sætte et par ord på Bendtners situation.

Læs også: Medie: Rosenborg forsøgte at sælge Bendtner

- Den er ikke særligt god. Så nu bliver det vores job at forsøge at få Nicklas op igen, så han kan holde fokus på fodbolden og holde humøret oppe. Specielt som ven er det et vigtigt job, siger Jensen ifølge Adresseavisen.

31-årige Bendtner har hidtil fået fem kampe, heraf to fra start, i 2019-sæsonen, og han har endnu ikke scoret. Han er dog langt fra den eneste i klubben, der er kommet dårligt fra land: Rosenborg ligger efter syv runder under nedrykningsstregen med bare seks point.

Forleden åbnede klubbens bestyrelsesformand op for, at Bendtner bliver solgt til sommer.

- Vi ved aldrig, hvordan det udvikler sig, men der er nok en sandsynlighed for det. Vi sælger spillere i hvert vindue, og dette er det sidste vindue for Bendtner, sagde Ivar Koteng med henvisning til, at danskerens kontrakt udløber til nytår.

Rosenborg, med eller uden Nicklas Bendtner, spiller næste kamp allerede på torsdag mod Haugesund.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.