• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

Rosenborg-sportschef: Nicklas Bendtner skifter til sommer

Foto: Getty Images

Rosenborgs sportschef Stig Inge Bjørnebye bekræfter, at Nicklas Bendtner forlader den norske klub til sommer

Af Oliver Okstrøm

Den danske angriber Nicklas Bendtner har været udeladt af Rosenborg-truppen i fire kampe, og dermed har spekulationerne fået ben at gå på. Nu bekræfter den sportslige leder i Rosenborg Stig Inge Bjørnebye, at Nicklas Bendtner rykker videre til sommer.

Det siger Rosenborg-chefen i et interview med norske Dagbladet.

- Nicklas (Bendtner red.) skifter til sommer, lyder det fra Bjørnebye.

Derudover peger han dog på, at et kommende salg af Nicklas Bendtner altså ikke skulle skyldes en aftale i kontrakten om, at Bendtner skal modtage 11 millioner kroner, når han rundede 60 kampe for klubben, hvor han har spillet 57 i skrivende stund. Derimod skulle der være tale om, at man har haft et fælles mål mellem ham og klubben, fortæller sportschefen.

- Helt fra Nicklas kom til Rosenborg har der været en fælles forståelse mellem klubben og Nicklas. Intentionen var at hente ham til Rosenborg, gøre ham til topscorer, få ham tilbage på det danske landshold og spille VM. Det var meget tæt på, at det skete, men så fik han en skade lige før udtagelsen, siger han og fortsætter:

- Den anden del af intentionen var, at han skulle komme videre. I hvert transfervindue har der været stor interesse for Nicklas, og han kunne været skiftet i det første transfervindue i 2018, men han ønskede at blive. Det samme gjorde vi, men han skifter til sommer, som en del af det, som var projektet og intentionen. Det står vi ved som klub, lyder det fra Stig Inge Bjørnebye.

Avisen peger desuden på, at et skifte til kinesisk fodbold kan blive en løsning for Nicklas Bendtner. USA skulle være udelukket efter voldsdommen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.