• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Norske trænerroser til Patrick Olsen

Norske trænerroser til Patrick Olsen
Illustration

Patrick Olsen har kun været i Strømsgodset i kort tid, men han imponerer allerede klubbens cheftræner.

Af Ole Hoffskov

Nogle gange må man tage et skridt tilbage for senere at kunne tage to skridt frem.

Det har det danske stortalent Patrick Olsen også gjort ved at lade sig udleje fra den italienske storklub Inter til de norske mestre fra Strømsgodset, hvor midtbanespilleren i den kommende sæson skal få noget hår på brystet, inden han forhåbentlig igen skal kæmpe med de mange stjerner i støvlelandet.

Patrick Olsen har ved flere lejligheder fastslået, at han indtil videre nyder opholdet i Norge, og i Strømsgodset er man også meget tilfreds med den danske lejesvend.

- Han er en fodbold-intelligent person med en rigtig god teknik, og så har han en attitude som en rigtig vindertype, siger cheftræner Ronny Deila til cmore.no.

Hovedpersonen selv fastslår, at han ikke ligefrem begravede sig research, før han takkede ja til et skifte til Strømsgodset.

- Jeg ved intet om Tippeligaen. Jeg aner overhovedet ikke, hvad de andre hold kommer med, eller hvad niveauet er. Så jeg tager det, som det kommer, og sådan bliver det, lyder det fra Patrick Olsen.

Patrick Olsen debuterede i weekenden med en 4-2-sejr over Start i sæsonpremieren i Tippeligaen. Danskeren fik blandt andet raget et gult kort til sig.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020