• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

Ny Malmö-angriber afslører: Var ikke tæt på FC København

Foto: Malmö FF

Isaac Kiese Thelin understreger, at et skifte til Malmö FF var førsteprioriteten, og at han ikke var tæt på et skifte til FC København.

Af Victor Risager

Allerede i sommer var svenske Isaac Kiese Thelin angiveligt et emne FC København, og rygterne om et skifte til Superliga-klubben begyndte igen at florere i starten af januar, da transfervinduet åbnede.

I sidste ende vendte Isaac Kiese Thelin imidlertid hjem til Malmö FF, hvor han skal spille 2020 på udlån fra Anderlecht.

Og et skifte til den svenske klub var hele tiden førsteprioriteten. Derfor var et skifte til FC København heller aldrig tæt på, forklarer hovedpersonen nu til Kvällsposten.

Læs også:Tomasson imponeret af opbakningen til den første træning i Malmö

- Nej, vi gik tidligt efter det her (skiftet til Malmö FF, red.). Det er vigtigt at føle sig nødvendig, siger Isaac Kiese Thelin og tilføjer:

- I begyndelsen af januar begyndte min agent og jeg at tale om det, og jeg sagde, at hvis vi kan få en løsning på det, kører vi.

Malmö FF har sikret sig den svenske angriber på en etårig lejeaftale, men han kan faktisk allerede være væk fra klubben til sommer. Anderlecht kan nemlig hente ham tilbage, hvis de får muligheden for at sælge Isaac Kiese Thelin til en anden klub til sommer. Det er imidlertid ikke noget, Thelin frygter. 

Læs også:Avis: Malmö FF kæmpede for at få Hammarby-træner – endte med Jon Dahl

- Jeg håber at kunne spille her i et år. Det er, hvad jeg vil. I sidste ende er det mig, der beslutter, om jeg skal tage til den klub, de vil sælge mig til, eller ej. Jeg er ganske sikker på det, siger svenskeren.

Isaac Kiese Thelin,  27 år, spillede også for Malmö FF i efteråret 2014, før han blev solgt til franske Bordeaux.

Læs også:Hollænder bliver Jon Dahl Tomassons assistent i Malmö FF

Læs også:Officielt: Malmö henter FC København-emne hjem

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus