2017-10-04 09:22
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Danskerklubben IF Elfsborg overvejede ifølge lokalavis Glen Riddersholm til det ledige trænersæde, men har tilbudt jobbet til den tidligere FC København-anfører Tobias Linderoth.

De danske tråde til IF Elfsborg er i forvejen stærke med Kevin Stuhr-Ellegaard som anfører, Anders Randrup på backen og den tidligere Brøndby-profil Samuel Holmén på midtbanen, men nu nærmer klubben sig angiveligt endnu en kending af Superligaen.

Ifølge lokalavisen Borås Tidning har Elfsborg tilbudt det ledige trænerjob til Tobias Linderoth, der fra 2004 til 2007 var med til at definere bruttotypen på en central midtbanespiller i Ståle Solbakkens FC København. Linderoth er i forvejen U17-træner i klubben.

Avisen hævder, at Linderoth allerede har holdt flere møder med klubchef Stefan Andreasson, og den tidligere svenske landsholdsspiller vil da gerne sige så meget, at det kunne være interessant.

- Det er klart, at det er et spændende og inspirerende job, da jeg kan se, at der er udvikling i holdet. Et trænerjob på højeste niveau ville være en god mulighed for mig i en klub, jeg har været i længe (U17-træner siden 2011, red.). Men det er jeg nok ikke den eneste, der synes, siger Linderoth til Borås Tidning.

Jobbet vil i givet fald være Tobias Linderoths første seniortjans, men helt uvant med livet som toptræner er han ikke. Han voksede op med, at hans far, Anders Linderoth, der blandt andet var i Viborg FF en kort overgang, trænede klubber i Skandinavien.

Borås Tidning skriver desuden, at Elfsborg havde interne diskussioner om, hvorvidt man skulle give jobbet til Glen Riddersholm, der netop er blevet fyret i AGF, Andreas Alm, der forlod Vejle Boldklub i sommer, eller Dalkurds Andreas Brännström. 

Elfsborg ligger på 11. pladsen i Allsvenskan, og der resterer fire runder af indeværende sæson.

SENESTE NYT...
OP | NED