Trods United-rygter: Brasiliansk back forventer ikke skifte
2016-01-06 15:23
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Mike Jensen og Tobias Mikkelsen får dansk holdkammerat i angriber Christian Gytkjær, der skifter fra FK Haugesund.

25-årige Christian Gytkjær skal til sommer formentlig være med til at spille Rosenborg i Champions League. I hvert fald har den norske klub netop offentliggjort den 25-årige angriber som seneste dansker i Rosenborg, hvor han bliver holdkammerat med Mike Jensen og Tobias Mikkelsen.

Gytkjær, angriber, skifter fra FK Haugesund, hvor han har lavet godt med mål gennem de seneste tre år, og nu tager han altså et skridt op. Rosenborg har peget på Gytkjær, efter klubben solgte angriber Alexander Søderlund til franske Saint-Etienne.

- Vi har fulgt Gytkjær længe, og vi mener, han passer ind til os. Vi skal fortsætte med at skabe chancer og få bolden ind i boksen, for der er han ekstrem dygtig, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye om den danske angriber, der lavede 44 mål i 92 kampe for Haugesund.

I Rosenborg får Christian Gytkjær en treårig aftale, og han er glad!

- Det er fantastisk. Det er det største, du kan opnå i norsk fodbold. Det er kæmpestort, og jeg glæder mig meget til at komme igang, lyder det fra den danske angriber til klubbens hjemmeside:

- Dette er Norges største klub, og jeg håber og tror på, at vi vinder igen næste år.

Rosenborg kommer fra en flot sæson, hvor klubben var i Europa League-gruppespillet og vandt på Tippeligaen og den norske pokalturnering.

SENESTE NYT...
OP | NED