• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Rosenborg: Nicklas Bendtner slider med overbelastning

Den danske angriber Nicklas Bendtner kommer ikke i aktion for Rosenborg den kommende ude - han har problemer med overbelastning, melder Rosenborg.

Af Kenneth Jensen

Angriber Nicklas Bendtner blev i sidste sæson topscorer i Eliteserien, og derfor passer Rosenborg BK på sit danske aktiv.

Klubben er i øjeblikket i færd med at forberede sig til sæsonen 2018, og i opstartsfasen har Nicklas Bendtner småproblemer.

De problemer betyder, at han ikke kommer til at spille træningskampe i den kommende uge, ligesom hans træning vil være af alternativ karakter. Klubben mener dog, at han er klar til træningslejren i Spanien, når klubben rejser om en uges tid.

- Nicklas kæmper med overbelastning i knæ og hofte efter en hård træningsperiode på Gran Canaria. Kunstgræsset i Abrahallen har ikke gjort situationen bedre den sidste uge, siger Haakon Schwabe, medicinsk ansvarlig i Rosenborg BK, til klubbens hjemmeside.

Nicklas Bendtner scorede i sidste sæson 19 gange for Rosenborg i ligaen, og han var altså en yderst vigtig spiller for klubben, der vandt det norske mesterskab.

Det er godt et års tid siden, at Bendtner forlod Nottingham Forest og England for at få karrieren på rette køl igen hos Rosenborg, og det må man sige, han indtil videre har haft succes med.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus