• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Rosenborg-træner gider ikke Nicklas Bendtner-bogen

Foto: Getty Images

Norske Eirik Horneland har ikke i sinde at kommentere på bogen om Nicklas Bendtner.

Af Kenneth Jensen

Tirsdag udkom Nicklas Bendtners bog "Begge Sider", skrevet af journalist Rune Skyum-Nielsen, og bogen har allerede fået stor presseomtale, fordi den tidligere danske landsholdsangriber ikke holder igen med historierne. Han fortæller om stort og småt.

Han fortæller blandt andet om sin tid i norske Rosenborg, hvor klubben i januar 2019 fik ny træner i form af Eirik Horneland. En træner, som ifølge Bendtner brugte opstarten på at spille på en bestemt måde, hvorefter han få dage før første turneringskamp skiftede til en formation med Bendtner som hængende angriber - noget, man ifølge danskeren aldrig havde trænet i med holdet.

Der er også historien om, hvordan Rosenborg-sportschef Stig-Inge Bjørnebye og træner Eirik Horneland tog til Danmark for at mødes med Nicklas Bendtner i januar.  Og her spærrede Horneland angiveligt øjnene op, da Bendtner serverede sushi. Noget, Horneland angiveligt aldrig havde spist før. Og noget, Horneland mente, var meget nyt og moderne.

- Skal jeg være helt ærlig, tror jeg, den bog står fint for sig selv. Jeg tror ikke, jeg skal begynde at bruge energi på den. Så ivrig er jeg ikke efter det. Jeg har ikke i sinde at kommentere på det, siger Erik Horneland til norsk TV 2 og forklarer senere.

- I Rosenborg er vi vant til medier. Det er det cirkus, der er omkring os. Det lever vi fint med. Det er på godt og ondt, og vi har behov for opmærksomhed, men for os handler det om at fokusere og koncentrere os om det, vi kan gøre noget ved, og det er at spille god fodbold, siger nordmanden.

Rosenborg møder torsdag Sporting CP i Europa League-gruppespillet.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus