• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

Rosenborgs formand afviser rygte om Bendtner-bonus

Nicklas Bendtner bliver ikke holdt ude af Rosenborg-truppen

Af Victor Risager

Nicklas Bendtner er gledet ud af holdet i Rosenborg i denne sæson, og i et interview med norske Dagbladet i maj slog Rosenborg BK’s sportslige leder, Stig Inge Bjørnebye, fast, at danskeren ville forlade den norske klub denne sommer.

Og ifølge Dagbladet skyldes både den manglende spilletid og det forestående sommerexit penge. Avisen rapporterede således, at der i Nicklas Bendtners kontrakt skulle være en bonus på knap 11 millioner danske kroner, når han når 60 kampe for klubben. I øjeblikket står han noteret for 57 kampe.

Læs også: Rosenborg-sportschef: Nicklas Bendtner skifter til sommer

Stig Inge Bjørnebye afviste, at den bonus skulle eksistere, og det samme gør Rosenborgs bestyrelsesformand, Ivar Koteng, nu. Det er ikke derfor, at han ikke får spilletid, slår Koteng fast i et interview med VG.

- Nej, der er ingen sandhed i det. Jeg kender ikke til det. Det er trænerne, der udtager holdet. Vi i bestyrelsen blev orienteret om Bendtner-sagen onsdag. Det er nok sådan, at vi har en vis forventning og, at han forsvinder i transfervinduet, men så er det jo ikke altid, at tingene bliver, som vi tro, siger Ivar Koteng.

Nicklas Bendtner har spillet fem kampe for Rosenborg i denne sæson, men han har ikke været i aktion i holdets seneste syv kampe.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus