Skandinavien

Smuk Rieks-scoring sikrede Malmö-sejr

Med et flot mål sikrede Søren Rieks tre point til Malmö FF.

Malmö FF sikrede sig lørdag aften tre point i Allsvenskan, da de besejrede IFK Norrköping med 2-1, og det var med danske Søren Rieks i en hovedrolle.

I første halvleg havde Markus Rosenberg bragt Malmö FF på 1-0, men i starten af anden halvleg havde gæsterne udlignet ved Simon Skrabb.

Det stod dog ikke 1-1 ret længe, og knap ti minutter efter udligningen var Malmö FF igen på pletten.

Denne gang var det den tidligere Esbjerg fB-profil Søren Rieks, der scorede. Offensivprofilen modtog bolden i venstre side og tog et par træk ind i banen, inden han klappede til bolden, der via overliggeren blev banket i kassen.

2-1 blev også slutresultatet for Rieks og kompagni, der ligger nummer seks i Allsvenskan.

Lasse Nielsen fik desuden fuld tid i Malmö FF's centrale forsvar, mens Anders Christiansen fik den sidste halve time. Alexander Jakobsen fik de sidste 20 minutter for IFK Norrköping.