2017-10-13 15:14
Foto: Getty Images

Den tidligere EfB-spiller Søren Rieks har skilt sig af med sin agent, og han fortæller nu, at han holder alle døre åbne om fremtiden.

Torsdag kunne den danske offensivspiller Søren Rieks fortælle, at han havde droppet samarbejdet med sin nu tidligere agent Fredrik Risp. Her kunne agenten fortælle, at det handlede om, at han ikke kunne få ham væk fra Rieks' klub IFK Göteborg.

Men sådan hænger det ifølge 30-årige Rieks selv ikke sammen. Det fortæller han i et interview med Göteborg Posten.

- Nej, nej. Det har intet med det at gøre. Jeg følte bare, at det var på tide at prøve noget nyt, fortæller han til avisen.

Et skifte til en anden klub er dog ikke udelukket, lyder det fra Rieks, som dog heller ikke afviser, at det godt kan blive til en forlængelse med IFK Göteborg. Her peger han på, at det hele kommer an på, hvordan det store billede kommer til at se ud. 

- Jeg vil gerne se, hvilke muligheder jeg har efter sæsonen. Jeg holder alle døre åbne, fortæller Rieks, som også understreger, at det betyder meget for ham, hvilken retning IFK går i fremover - og at selvfølgelig skal være en del af toppen før Rieks vil være der.

Søren Rieks har spillet for IFK Göteborg siden sommeren 2014, og tidligere i karrieren har han også spillet for NEC Nijmegen i Holland og EfB. Derudover er det blevet til tre landskampe for ham.

SENESTE NYT...
OP | NED