Skandinavien

Søren Rieks-scoring sikrer sejren for Malmö FF

Søren Rieks scorede sit første ligamål i den svenske liga med sin scoring til 1-0 mod Sirius lørdag eftermiddag, som også blev kampens resultat.

I den svenske liga er man kommet fire kampe ind i turneringen, og her er det blevet til en smule svingende begyndelse for danskerklubben Malmö FF, som forinden lørdagens kamp havde spillet uafgjort, tabt og vundet. Nu er de på to sejre i træk efter en smal 1-0-sejr over Sirius på udebane.

Her var det tilmed den danske offensivspiller Søren Rieks, som blev matchvinder kort ind i anden halvleg i en situation, hvor Malmø-holdet kom frem på venstresiden og lagde en bold ind i feltet. Her fik en Sirius-spiller sat en fod på bolden, men i stedet for at få clearet den sikkert, så serverede han kuglen foran Rieks, som takkede ved at score sikkert til 1-0.

Dermed er Malmö FF nu på en delt førsteplads i Allsvenskan, men de har også spillet en kamp mere end de to andre, som også er på syv point. Det er Häcken og Djurgården.

Malmö FF havde foruden Søren Rieks også Anders Christiansen med i startopstillingen, og han spillede de første 69 minutter af opgøret.

Næste opgave for Malmö er mod Hammarby på hjemmebane.