• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Stor interesse for "AC" i Malmö: Har ambition om at komme videre

Foto: MalmøFF

Der er stor interesse for den danske midtbanespiller Anders Christiansen, men han er ikke sikker på, det bliver denne sommer, han forlader Malmö FF.

Af Ole Hoffskov

Malmö FF har nydt godt af Anders Christiansen, siden klubben hentede den danske midtbanespiller i Chievo januar 2016. Nu kan det være, at det snart er en anden klub, der skal nyde godt af AC's" kvaliteter.

Ifølge den svenske avis, Kvällsposten, er der flere klubber, der viser interesse for den danske midtbanespiller. Det har tidligere været fremme, at israelske Maccabi Tel Aviv er meget interesserede, men der er også andre bejlere i spil.

- Om det bliver til en transfer eller ej, ved jeg ikke, hvad jeg skal sige om. Jeg elsker at spille i Malmö, og jeg har haft en fantastisk tid indtil videre. Men jeg har også en ambition om at komme videre, siger Anders Christiansen til avisen.

Han fastslår, at det ikke mindst er med tanke på det danske landshold, at han gerne vil videre fra Malmö FF på et tidspunkt.

- Midtbanespillerne på det danske landshold spiller i de største ligaer, så det er det, jeg sigter efter, og så må vi se, om der findes interesserede klubber, og om de i så fald kan blive enige, siger den tidligere FCN-spiller.

Anders Christiansen var søndag på banen i alle 90 minutter, da Malmö FF og IFK Göteborg spillede 2-2 i Allsvenskan. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.