• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Lasse Sylvest Mikkelsen

Svensk fodboldekspert er ikke imponeret over Lasse Nielsen

Foto: Dean Mouhtaropoulos/GettyImages

Midterstopperen kom til Malmö FF i vinter, men har ikke levet op til forventningerne ifølge Mårthen Bergman.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Den svenske fodboldekspert, som arbejder for det svenske fodbold-site fotbolldirekt.se, er ikke imponeret over den danske midterstoppe, Lasse Nielsen, som har været i klubben siden vinter.

Selvom Malmö FF kan sikre sig mesterskabet i aften, så har den tidligere Gent-spiller ikke været bedre end Kari Arnasson, som han erstattede.

- Han skal steppe op, hvis han skal nå Karis niveau," siger Bergman, der henviser til Kari Arnason.

Den islandske forsvarsspiller, som Lasse Nielsen bliver sammenlignet med, er en tidligere AGF-spiller, som kom til Malmö FF tilbage i 2015. Kari Arnason voksede sig til at blive en af Malmö FFs bedste spillere og var givet i startopstilling både i ligaen og i Champions League.

Men på trods af to ligatitler og sikker mand i startopstillingen, så blev den 35-årige forsvarsspiller udskiftet med Lasse Nielsen i vinter, da den nye træner, Magnus Pehrsson, der erstattede danske Allan Kuhn på posten, ønskede en hurtigere midterstopper.

Lasse Nielsen har spillet fast gennem hele sæsonen. Først sammen med Franz Brorsson og nu med Rasmus Bengtsson, der er vendt tilbage fra en langvarige skade. I tilfælde af sejr over IFK Norrköping i aften vil Malmö FF sikre sig guld, hvilket vil betyde at Nielsen får sin første titel på svensk jord. Men Mårthen Bergman er ikke alt for imponeret over den 29-årige.

- Et meget godt stykke arbejde. Men jeg havde højere forventninger til ham, siger han og uddyber:

- Jeg kunne godt lide Kari og troede, at han havde niveau til at fortsætte. Nielsen har flere år at give af og kan helt sikkert vokse i næste sæson, men han skal steppe op for at nå Karis niveau.

Mårthen Bergman erkender, at den danske midterstopper er blevet bedre i løbet af sæsonen, men han er ikke den bedste forsvarsspiller, de har i Malmø.

- Nielsen var ikke en succes i starten af sæsonen, men han har spillet sig op i slutningen. Rasmus Bengtsson er vendt tilbage og har været rigtig god, måske ligaens bedste forsvarsspiller, men da Brorsson ikke har spillet med Bengtsson i løbet af sæsonen, så det er lidt svært at bedømme, hvem af ​​Nielsen og Brorsson der er bedst.

Superliga

Mere Superliga

Fokus