• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Svenskere dropper tidligere VB-angriber ved døren til klubhuset

Imed Louati rejste til Stockholm for at underskrive en kontrakt med Djurgården, da klubben droppede ham i sidste sekund.

Af Ole Hoffskov

En aftale er som bekendt ikke en aftale, før den er skrevet under. Det kan den tidligere Vejle-angriber Imed Louati i hvert fald tale med om.

Ifølge fotbolltransfers.com var Louati nået til enighed med Djurgården om en kontrakt for resten af indeværende sæson, da aftalen i allersidste øjeblik blev droppet af den svenske klub. På dette tidspunkt var Imed Louati allerede ankommet til Stockholm for at underskrive kontrakten.

Årsagen er lige så simpel, som den er ubarmhjertlig for den tidligere Vejle-spids - Djurgården har fundet et bedre alternativ her på dagen, hvor transfervinudet lukker i Sverige.

Imed Louati forlod Vejle Boldklub i kølvandet på nedrykningen i sidste sæson - han nåede at spille 61 kampe og score 16 mål for klubben. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.