• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Tidligere Brøndby-flop leder efter ny klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Brøndby-spiller Magnus Eriksson efter formentlig snart fortid i USA.

Af Ole Hoffskov

Den tidligere Brøndby-spiller Magnus Eriksson har det seneste års tid tørnet ud for San Jose Earthquakes, men den amerikanske drøm ser ud til at lakke mod enden for den svenske angriber.

Flere medier har længe meldt, at Magnus Eriksson forhandler med sin arbejdsgiver om at komme ud af kontrakten, og Djurgården har længe lignet hans fremtidige arbejdsgiver, men nu melder FotbollDirekt, at de to parter ikke kan nå til enighed om en aftale.

Derfor er 28-årige Eriksson begyndt at se sig om efter alternativer.

Magnus Eriksson tiltrækker sig formentlig bred interesse i Sverige, hvor han har et godt navn efter ophold i klubber som Malmö FF og Djurgården. I 2017 blev han delt ligatopscorer i Allsvenskan med 14 mål.

Helt så godt et navn har han ikke i Danmark.

I sommeren 2015 hentede Brøndby IF Magnus Eriksson i kinesisk fodbold og udstyrede ham med nummer 10 på ryggen, men svenskeren fik det slet ikke til at fungere på den københavnske Vestegn, hvor han spillede dårligt og var fortid efter bare én sæson. Han scorede to mål i 22 kampe. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus