• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Tidligere FC Nordsjælland-spiller kan være på vej til Kina

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Midtbanespiller Enoch Kofi Adu har en fortid i FC Nordsjælland. Nu er han angiveligt på blokken flere steder i Kina.

Af Kenneth Jensen

Transfervinduet i Kina er lukket, men når det åbner igen, er det muligt, at en tidligere Superliga-spiller prøver lykken i Asien.

Den 28-årige mditbanespiller Enock Kofi Adu er aktuelt på kontrakt i svenske AIK, men når det igen er muligt for de kinesiske klubber at handle, er det muligt, Adu siger farvel til svensk fodbold i denne omgang.

Det er Fotbollskanalen, der fortæller, at den ghanesiske midtbanespiller er højt på ønskelisten i to kinesiske klubber. Og der kan være flere klubber med interesse i den tidligere FCN-spiller.

Adu spillede i FCN fra 2010 til 2013, inden han blev solgt til Club Brugge. Siden vendte han tilbage til Norden og Malmö FF, som han spillede for fra 2014 til 2016. I 2017 var han hos tyrkiske Akhisar Belediyespor, inden han for snart to år siden skiftede til Stockholm-klubben AIK.

Her har han fortsat kontrakt til 31. december 2020, så det vil kræve en overgangssum, hvis han skal væk fra den svenske klub.

- I de samtaler, vi har haft med ham, har han sagt, at han er meget tilfreds med at være i AIK, så i et sådan tilfælde er det op til en købende klub at overbevise om, at det er en god idé, siger AIKs sportschef, Björn Wesström, til Fotbollskanalen.

Sportschefen giver udtryk for, at han ikke har hørt noget om interesse i midtbanespilleren.

Adu har spillet 19 af 22 kampe i den svenske liga - klubben ligger aktuelt nummer to i Sverige med 46 point. Bare et enkelt efter Djurgården, der fører rækken.

Superliga

Mere Superliga

Fokus