• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Tidligere FCK'er på vej tilbage fra skade: Han har set uforskammet godt ud

Foto: Getty Images

Erik Berg har stadig et stykke vej foran sig, før han er helt tilbage fra sin langvarige skadespause. Men Djurgårdens fysiske træner er tilfreds med tegnene.

Af Anders Dehn

Denne uge har været fuld af gode meldinger om Erik Berg. Mandag trænede tidligere FC København-profil på fuld kraft for første gang siden juni i fjor, og nu giver hans fysiske træner udtryk for, at det går endog rigtig godt med genoptræningen.

Midtstopperen, der gik under navnet Erik Johansson, da han var i FC København, blev opereret sidste sommer og gik del glip af hele efterårssæsonen og indledte 2020 med genoptræning. Den gav lige så mange tilbageslag som fremskridt, og i marts frygtede hans klub, Djurgården, endda, at han ville misse hele 2020-sæsonen.

Læs også:Hele sæsonen var i fare: Tidligere FCK'er gør overraskende tidligt comeback

Nu ser det dog ud til, at han snart kan vende tilbage. Det kræver dog, at Djurgården ikke fortsat skal dosere hans træning, som det er tilfældet i øjeblikket.

- Senest har han været med i spil på to mål, og det klarer han rigtig godt. Erik har set uforskammet godt ud på det seneste. Nu gælder det for ham om, at han kan gøre det to dage i træk, to uger i træk og så videre, siger Viktor Helander, der er fysisk træner i klubben, til FotbollDirekt.

Læs også:Erik Berg: Malmö FF er slet ikke på FC Københavns niveau

Allsvenskan-klubberne håber stadig, at de kan begynde sæsonen den 14. juni. I givet fald kan det blive med Erik Berg på banen.

- Foreløbig er der premiere på Allsvenskan den 14. juni. Jeg kan sige, at Erik og jeg er håbefulde. Nej, jeg udelukker det ikke, sagde Djurgården-sportschef Bosse Andersson i begyndelsen af ugen.

Premieredatoen er dog afhængig af godkendelse fra de svenske sundhedsmyndigheder.

Læs også:Endelig godt nyt for skadesplaget Erik Johansson: Tilbage på træningsbanen

Læs også:Erik Johansson hedder snart ikke Erik Johansson længere

Læs også:10 år er gået: Her er årtiets hold i Superligaen

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020