• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Tidligere Rosenborg-træner roser Bendtner: Det er ganske enkelt synd

Den tidligere Rosenborg-træner Kåre Ingebrigtsen har kun godt at sige om Nicklas Bendtner, der lige nu oplever en markant nedtur i Norge.

Af Ole Hoffskov

Nicklas Bendtner er i øjeblikket midt i en opsigtsvækkende deroute i Rosenborg BK. Den danske angriber, der blev ligatopscorer i sin første sæson i Trondheim, er ude i kulden, og i det seneste opgør mod Lillestrøm oplevede han et foreløbig lavpunkt, da han slet ikke var udtaget til truppen.

Hvad i alverden er det, der foregår?

Det spørgsmål er der mange, der stiller i øjeblikket, og umiddelbart er svaret, at Rosenborgs nye cheftræner Eirik Horneland simpelthen bare skønner, at danskeren ikke er god nok i øjeblikket. Skadet er han i hvert fald ikke.

Da Nicklas Bendtner havde størst succes i Rosenborg, var det med Kåre Ingebrigtsen som cheftræner, og han har også fulgt angriberens nedtur fra sidelinjen.

- Det er ganske enkelt synd. Nicklas er en fantastisk fodboldkapacitet. Det er en trist situation, siger Kåre Ingebrigtsen til Dagbladet og fortsætter:

- Jeg har ikke grundlag for at sige, om andre ting end sportslige gør, at han ikke var med mod Lillestrøm. Men som jeg kender Nicklas, har jeg kun positivt at sige. Jeg oplevede, at han var 100 procent dedikeret til fodbolden. Det samme var de øvrige i truppen. Alle arbejdede stenhårdt for Rosenborg.

Kåre Ingebrigtsen er løbende i foråret blevet nævnt som et træneremne i Brøndby IF, men i sidste uge kom det frem, at han fra den kommende sæson skal stå i spidsen for KV Oostende i Belgien. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.